Aanmelden voor Mentor Vlaardingen


Mentees
Annette van Witzenburg Erik Meijer Hella Oosterhof Theo Lagendijk en Sylvia van Delft Erick van de Louw Arne Meerman Jolanda Kok en Frank van Rongen Renske Verbeek

Mentoren
Dries de Wit Bas van Noordennen Annemieke Jansen-Lentjes Frans Hazenberg

Door vooral het zijn van een klankbord heeft de Mentor mij doen groeien, ontdekken en uitvoeren.

^ Terug naar boven

Mijn mentor heeft me gedurende een jaar telkens weer een zetje in de goede richting gegeven. Niet door me voor te kauwen wat ik moest doen maar juist door 'sparringpartner' voor me te zijn.

^ Terug naar boven

Sparren met iemand die altijd ondernemer is geweest over alle facetten die komen kijken bij het ondernemen, maakt je alleen maar scherper.

^ Terug naar boven

Het is zeer prettig met iemand te sparren van buitenaf die met een frisse blik naar je bedrijf kijkt

^ Terug naar boven

Ik heb erg positieve ervaringen in het hele Mentor Vlaardingen traject.

^ Terug naar boven

Ook nu, alweer twee jaar later kunnen we nog steeds bellen met onze mentor voor een update of een vraag

^ Terug naar boven

Ik zou startende ondernemers zeker aanraden aan te kloppen bij Stichting Mentor, al is het alleen maar om een frisse en opbouwend kritische blik op je idee te krijgen

^ Terug naar boven

Ondernemen, zeker als je een eenmanszaak hebt, is vaak een beetje “eenzaam”. Je hebt niet direct een klankbord. Een mentor kan dan heel goed als vraagbaak fungeren.

^ Terug naar boven

Je kan en weet nooit alles zelf, zeker niet als starter. Als je dat hebt vastgesteld ben je al halverwege en kan je op zoek naar mensen die je hierbij kunnen helpen.

^ Terug naar boven

Een bedrijf starten is niet zo moeilijk, maar een goede voorbereiding, het hebben van werkdiscipline, kennis van de markt en doorzettingsvermogen bij tegenslagen zijn nodig om als bedrijf te overleven!

^ Terug naar boven

Alle drie de projecten heb ik met plezier gedaan. Uiteraard is ieder geval verschillend, maar zelfs een sterke kandidaat kan een luisterende adviseur goed gebruiken.

^ Terug naar boven

Enthousiasme, doorzettingsvermogen en goede dosis eigenwijsheid moet een ondernemer hebben

^ Terug naar bovenGemeente Vlaardingen